Digitalt Öppet hus tisdag 26/1

Allt är inte som vanligt i år. Vårterminens Öppet hus kommer äga rum digitalt tisdag 26 januarikl 17-19.

Börja gärna med att titta på vår introduktionsfilm. Här finns också en länk till vår utbildningskatalog. (PDF, 5 MB)

utbildningskatalog 2020

Rektor Andreas Widmark introduktionstalar på Teams kl. 17.00. Introduktionstalet beräknas ta ca tio minuter. Därefter är ni varmt välkomna att koppla upp er till de Teams-möten som passar er bäst.

Rektor Andreas Widmark

Nedan följer all information du behöver med filmer med om alla våra program samt länkar till Teams-möten med elever, lärare och programrektorer. Dessutom finns det länkar till möten med studie- och yrkesvägledare samt personal från elevhälsan.

Studie- och yrkesvägledare Elevhälsan

Teams-länk till möte med SYV (Barn & Fritid, Hum och Sam) Teams-länk till möte med SYV (Natur & IB)

Teams-länk till möte med representanter från elevhälsan kl 17.30-18.00

Barn- och fritidsprogrammet

Teams-länk till möte med elev, lärare och programrektor.

International Baccalaureate

Teams-länk till möte med elev och lärare

Teams-länk till möte med programrektor och lärare

Please contact one of the students below if you want to set up an individual on-line meeting  to get to know more about the IB Programme and how it is to be a student in the programme. Pick the student you think have most in common with you in terms of background.

The meeting will happen within a few weeks and are not part of the Open House this evening.

Kajsa: She has done all of her schooling in a Swedish Programme (Svensk grundskola åk. 1-9).

kajsa.vesterberg@skola.uppsala.se

Naseem: She has gone through a bilingual Programme ( English+Swedish ) at Kvarngärdesskolan in Uppsala

naseem.ahmad@skola.uppsala.se

Ruth: She had done all of her schooling internationally at an English speaking school, until she came to Sweden to start the IBDP.

ruth.meron-aqvist@skola.uppsala.se

Naturvetenskapsprogrammet

Teams- möte med programrektor Gabriel Lindborg och svensklärare Maria Lacaze. Allmänna frågor om programmet, kursval, mm

Teams- möte med lärarna Niklas Zetterling, Mats-Olof Söderberg och Love Genberg.  Frågor om Matematik och Fysik, mm.

Teams- möte med läraren Mia Pontoppidan. Frågor om Biologi och Bioteknik samt allmänna frågor om Naturvetenskapsprogrammet

Teams- möte med läraren Erik Östlund. Frågor om Kemi och Biologi, mm

Teams- möte med elever, rum ett. Frågor om hur det är att studera på Naturvetenskapsprogrammet på Katedralskolan

Teams- möte med elever, rum två. Frågor om hur det är att studera på Naturvetenskapsprogrammet på Katedralskolan