Digitalt Öppet hus

Välkommen till vårat digitala Öppet hus vilket alltid är öppet för dig som vill veta mer om Katedralskolan och dess utbildningar.

Börja gärna med att titta på vår introduktionsfilm. Här finns också en länk till vår utbildningskatalog. (PDF, 3 MB)

Se vår livesända rundvandring i repris

utbildningskatalog 22-23

Barn- och fritidsprogrammet

International Baccalaureate

Please contact one of the students below if you want to set up an individual on-line meeting  to get to know more about the IB Programme and how it is to be a student in the programme. Pick the student you think have most in common with you in terms of background.

The meeting will happen within a few weeks and are not part of the Open House this evening.

Kajsa: She has done all of her schooling in a Swedish Programme (Svensk grundskola åk. 1-9).

kajsa.vesterberg@skola.uppsala.se

Naseem: She has gone through a bilingual Programme ( English+Swedish ) at Kvarngärdesskolan in Uppsala

naseem.ahmad@skola.uppsala.se

Ruth: She had done all of her schooling internationally at an English speaking school, until she came to Sweden to start the IBDP.

ruth.meron-aqvist@skola.uppsala.se

Naturvetenskapsprogrammet