Filmer om skolan och våra utbildningar

Här får du information om Katedralskolans utbildningar.

Onsdag 26 januari 2022 klockan 17:00 – 19:00 har vi öppet hus igen på Katedralskolan.

Börja gärna med att titta på vår introduktionsfilm. Här finns också en länk till vår utbildningskatalog. (PDF, 3 MB)

Se vår livesända rundvandring i repris

utbildningskatalog 22-23

Barn- och fritidsprogrammet

International Baccalaureate

Please contact one of the students below if you want to set up an individual on-line meeting  to get to know more about the IB Programme and how it is to be a student in the programme. Pick the student you think have most in common with you in terms of background.

The meeting will happen within a few weeks and are not part of the Open House this evening.

Kajsa: She has done all of her schooling in a Swedish Programme (Svensk grundskola åk. 1-9).

kajsa.vesterberg@skola.uppsala.se

Naseem: She has gone through a bilingual Programme ( English+Swedish ) at Kvarngärdesskolan in Uppsala

naseem.ahmad@skola.uppsala.se

Ruth: She had done all of her schooling internationally at an English speaking school, until she came to Sweden to start the IBDP.

ruth.meron-aqvist@skola.uppsala.se

Naturvetenskapsprogrammet