Vasaköket - vår restaurang

I Vasaköket är maten 60 procent ekologisk och lagad med omtanke och respekt för råvaran, för dig som äter och för miljön. 2023 ska all mat vara ekologisk.

Vasakökets personal

Restaurangen är öppen mellan 10.45 och 13.10.

Varje dag serveras flera rätter, varav minst ett alternativ är GRÖNT. Salladsbord efter säsong, ekologisk hårt bröd med bordsmargarin, ekologisk mjölk och vatten ingår i alla måltider. Läs mer om Måltidsservice och vårt arbete på www.maltidsservice.uppsala.se Gilla och följa oss på Instagram vasakoket_uppsala

Meny v. 14  

Måndag 1 april   
Dagens rätt Klassik korv Stroganoff med kokt ris
Dagens extra Kycklingkorv Stroganoff med kokt ris
Dagens gröna Linscurry med kokosgrädde och kokt ris
   
Tisdag 2 april  
Dagens rätt Kycklingpytt med currydressing
Dagens extra Laxpudding med dillsky 
Dagens gröna Rotfruktspytt med linser och rödbetor
   
Onsdag 3 april  
Dagens rätt TEMADAGAR
Dagens extra TEMADAGAR
Dagens gröna TEMADAGAR
   
Torsdag 4 april  
Dagens rätt Pannkaka och hemkokt sylt
Dagens extra Morotssoppa med hembakat bröd och rostad frön
Dagens gröna Kidneybönbiffar med tomatmatkorn och basilikasås 
   
Fredag 5 april  
Dagens rätt Köttfärsgratäng med skivad potatis 
Dagens extra Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis 
Dagens gröna Linsfärslimpa med gräddsås och kokt potatis
   
Veckans soppa Krämig champinjonsoppa, hembakat bröd & rostade frön

            

Uppdaterad: