Vasaköket - vår restaurang

I Vasaköket är maten 60 procent ekologisk och lagad med omtanke och respekt för råvaran, för dig som äter och för miljön. 2023 ska all mat vara ekologisk.

Vasakökets personal

Restaurangen är öppen mellan 10.45 och 13.10.

 

Vecka 46                

Måndag 11 Nov                         

Dagens rätt                                   Potatisbullar och hemkokt lingonsylt

Dagens extra                                Blodpudding och lingonsylt

Dagens gröna                               Mustig böngryta med kokt potatis

Tisdag 12 Nov

Dagens rätt                                   Chilifärsgryta med ris

Dagens extra                                Vegochili och matvete

Dagens gröna                               Rödkålplättar med kall örtsås och matvete

Onsdag 13 Nov

Dagens rätt                                   Fiskgratäng med paprika och kokt potatis

Dagens extra                                Falafelplättar med klyftpotatis och tzatziki

Dagens gröna                               Fylld aubergin och bönor

Torsdag 14 Nov

Dagens rätt                                   Lasagne med grönsaker

Dagens extra                                Vegetarisk enchiladas med gräddfil

Dagens gröna                               Majssoppa och hembakat bröd

Fredag 15 Nov

Dagens rätt                                   Indisk kycklinggryta med ris och myntasås

Dagens extra                                Morotsplättar med ris och myntasås

Dagens gröna                               KÖKETS VAL

Veckans soppa                           

               

Varje dag serveras flera rätter, varav minst ett alternativ är GRÖNT. Salladsbord efter säsong, ekologisk hårt bröd med bordsmargarin, ekologisk mjölk och vatten ingår i alla måltider.

Läs mer om Måltidsservice och vårt arbete på www.maltidsservice.uppsala.se

Gilla och följa oss på Instagram maltidsservice vasakoket katte

 

Köks och restaurangansvarig

Patti Udden

Vasaköket: 018 - 727 22 14

Uppdaterad: